Uutistiedote: monday 2.0 work OS julkistus

Lähes $2 mrd. valuaation omaava monday.com julkisti monday 2.0 suunnitelmansa

4. helmikuuta 2020 monday.com julkaisi uutistiedotteen Business Wiressä, missä kerrotaan yrityksen uudesta suunnasta, muuntautumisesta easy-to-use work OS -järjestelmäksi.

Tietoa monday.comista:

Monday.com on verkkopohjainen SaaS -projektinhallintatyökalu ja nyt ”työkäyttöjärjestelmä”. Mondaylla on toimistot Tel Avivissa ja New Yorkissa. Yrityksellä on tällä hetkellä yli 100 000 organisaatiota asiakkaana, yli 140 maasta. Monday.comin Suomen virallinen partneri (https://monday.com/partners/seoseon) on SEOSEON Digitoimisto, lisätietoja työkalusta suomeksi tarjoaa verkkosivusto Projektinhallinta.info.

Monday.comin voi ottaa ilmaiseksi testiin täältä.

Yritys on saanut rahoitusta 234.1 miljoonaa dollaria, joista viimeisimmällä kierroksella valuaatioksi muodostui 1.9 miljardia USA:n dollaria. Sijoittajina ovat tunnettuja nimiä, mukaan lukien Sapphire Ventures, Hamilton Lane, HarbourVest Partners, Ion Asset Management, Vintage Investment Partners, Stripes Group, Insight Partners, and Entrée Capital.

Business Wire monday.com uutistiedote:

Alkuperäisen uutistiedotteen löydätte kokonaisuudessaan alta.

monday.co…

Monday.com yksinkertaisti CRM-järjestelmät yhdeksi visuaaliseksi työkaluksi

Monday.com yksinkertaisti CRM-järjestelmät yhdeksi visuaaliseksi työkaluksi

Seuraa liidejä ja hallitse projekteja samassa sovelluksessa

myyntiputki-boardi
Boardi seurantaan

Seuraa tulevaisuudennäkymiä ja asiakkaitasi yksinkertaisena tehtävälistana

 • Hallitse projektejasi asiakasliidistä valmiin projektin jälkikäsittelyyn vaivatta
 • Yhdistä kaikki tieto ja yhteydenpito yhdessä paikassa
 • Nopeuta myyntiä täydellä näkyvyydellä
 • Järjestely-, kustomointi- ja suodatusominaisuudet antavat sinulle kyvyn muokata tiliäsi työtottumuksiesi mukaiseksi

Yksinkertaista yhteistöiden työnkulkua

Monday.com syyskuun ominaisuus­päivitykset

Uusi monipuolinen näkymä

monday.com
Syyskuu 2019
Uudet ominaisuudet

Projektinhallinta.info logo
SEOSEON Digitoimisto animated logo

Parannellut taulukot

 • Useita taulukko- ja ohjausnäkymäsarjoja
 • Taulukoiden järjestely
 • Tiedon ryhmittely aikajaksoittain

Uudet boardi -ominaisuudet

 • Suosikki boardit
 • Linkit useampiin asiakohtiin

Integraatiot

 • Webhook-integraatiot
 • Salesforce-integraatio tulossa pian…

Mobiilipäivitykset…

Webinaari: Whatsapp ja Omni­kanavaisuus asiakas­kohtaamisen tulevaisuus

 

Webinaari: Whatsapp ja Omnikanavaisuus asiakaskohtaamisen tulevaisuus

Onko asiakkaan kohtaaminen muodostunut ongelmaksi? Etsitkö uusia keinoja parantaa asiakastyytyväisyyttä ja tehostaa sekä parantaa asiakaspalvelijoiden tekemistä? Vastaus on yksinkertainen – Freshdesk.

Osallistu ilmaiseen webinaariin, niin opit kuinka teet potentiaalisista asiakkaista varsinaisia asiakkaita ja pidät nykyiset asiakkaat tyytyväisenä. Samalla saat myös hyvin motivoitua asiakaspalvelijoitasi ja kaikki hyötyvät.

Ilmoittaudu webinaariin

Nyt ei siis kannata missata mahdollisuutta osallistua koulutukseen, jonka jälkeen ymmärrät, kuinka tarjota parempaa palvelua prospekteille ja sen avulla voittaa heidät puolellesi. Myös vanhojen asiakkaiden asiakaspito paranee, kun hekin saavat yhä parempaa palvelua.

Webinaari sopii kaikille yrittäjille ja yrittäjähenkisille. Webinaarin järjestää Digitoimisto SEOSEON ja puhujana toimii Joonas Jukkara. Hän perehdyttää osallistujia omnikanavaisuuteen ja sen hyötyihin sekä Freshworksin tarjoamiin mahdollisuuksiin hyödyntää Omniroute -järjestelmää.

Webinaarin aikana pureudutaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Miksi omnikanavaisuus on asiakaskohtaamisen tulevaisuus?
 • Mit…

Monday.com uudet ominaisuudet 2019 [osa 1]

Mondaycom projektinhallinta uudet ominaisuudet

Monday.com on taas julkaissut mahtavia lisäominaisuuksia!

Joko olet tutustunut mondayhin? Mikäli vastaus on ”et vielä”, niin ei huolta, monday.comin saat ilmaiseksi koekäyttöön pariksi viikoksi.

Postaus sopii toki yhtä lailla kokeneille mondayn käyttäjille, koska uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti lisää ja aina ei välttämättä edes kaikkea huomaakaan. Jatka siis lukemista, niin saat tietää mitä uusia ominaisuuksia on hiljattain ilmestynyt ja kuinka teet projektien hallitsemisesta vielä entistäkin jouhevampaa.

SEOSEON digitoimisto on monday.comin virallinen Suomen partneri ja tiedotamme teille jatkossakin monday.comin kuulumisia Projektinhallinta.info blogissa.

monday.com working done


1. Tietoturva ja tunnistautuminen

Alkuun on syytä mainita tietoturva. Tietoturvaan liittyvät asiat otetaan …

monday.com uudistuu

Projektinhallintatyökalu monday.com uudistuu!

monday.com uudistuu

monday.com uusi sivupalkki

Projektinhallintatyökalu monday.comiin on tullut uusia ominaisuuksia vuoden 2018 aikana erittäin kattavasti.

Työkalu alkaa olemaan koko maailman mittakaavassa paras projektinhallintatyökalu, mikä on räätälöitävissä aivan kaikkiin tarpeisiin. Kysy meiltä apua ja näytämme miten!

Suuria uudistuksia on myös luvassa vuodelle 2019, kun uusi widgets sivupalkki tulee kaikkien saataville.

← Vasemmalla näet kuvan sivupalkista, minkä tarkoitus on yksinkertaisesti nopeuttaa ja helpottaa navigointia työkalun sisällä.

Sivupalkki on vasta monday addictien kaytössä ja tietysti meillä monday.comin partnereilla testissä, mutta sinullakin on mahdollisuus saada uudet ominaisuudet käyttöösi ennen muita!

Haluatko uudet monday.com ominaisuudet käyttösi ja vaikuttaa niiden kehitykseen? Kyllä, tämä onnistuu!

Toimi näin:

Kanban • Ketterät menetelmät projektin­hallinnassa [3/3]

Kanban on Scrumin ohella toinen usein käytetty ketterän kehittämisen metodi

Kanban lienee useimmille tuttu Kanban taulunäkymästä, jossa tehtävät siirrellään vasemmalta oikealle läpi eri vaiheiden.

Kanban monday

Kuten Scrummissakin, myös Kanban metodologiassa pyritään mahdollistamaan tiivis tiimin keskinäinen yhteistyö ja tuotoksien jatkuva tuotanto. Näiden lähestymistapojen merkittävimmät erot ovat roolituksessa ja suhtautumisessa projektin aikaisiin muutoksiin.

Kanbanissa tiimi ei seuraa tiettyjä ennalta määritettyjä rooleja. Kanbanin osalta kehitystyö ei ole jaettu sprintteihin vaan työskentely on jatkuvaa. Tämä mahdollistaa muutokset milloin tahansa projektin aikana, eikä ainoastaan kehityssprinttien välillä. Kanban soveltuukin hyvin projekteihin joissa tehtävien prioriteetti ja luonne muuttuu nopeasti.

Jatkuvassa muutoksessa elävätiimi tarvitsee kuitenkin rajoja. Kanbanissa rajat on aseteltu niin kutsutuilla WIP limiiteillä, jotka estävät siirtämästä uusia tehtäviä seuraavaan työvaiheeseen, mikäli tässä työvaiheessa on jo entisestään liikaa tehtäviä. Tällöin edelliset työtehtävät pitää suorittaa seuraavaan vaiheeseen asti, ennen kuin uusia tehtäviä voidaan siirtää eteenpäin. Tästä vaiheistuksesta näkyy hyvin Kanbanin historiallinen tausta.

Nykyisin monesti myös ohjelmistoprojekteissa käytety…

Scrum • Ketterät menetelmät projektin­hallinnassa [2/3]

Scrum on yksi ketterän projektinjohtamisen muoto

Scrumin pääpiirteisiin kuuluvat määrämittaiset kehitysjakso joita kutsutaan sprinteiksi. Sprintit ovat eräänlaisia miniprojekteja, joiden aikana päätetään suorittaa tietyt ennalta määrätyt tehtävät.

Useimmiten sprintit kestävät alle 30 päivää. Yleisin sprintin kesto on kaksi viikkoa. Sprinttien sisällä käydään päivittäisi 15 minuutin palavereja, joiden aikana tiimin sisällä käydään läpi tapahtunut kehitys ja uudelleen organisoidaan työtä jos tarpeen.  Scrum on suunniteltu erityisesti pienten (3-9 henkilön) ohjelmistokehitystiimien käyttöön.

Scrum ketterä projektijohtamisen muoto Monday board

Scrum roolitus

Product owner

Product owner on tiimissä asiakkaan ääni ja hänen vastuullaan on maksimoida tiimin tuoma arvo asiakkaalle. Product owner ylläpitää ja priorisoi tehtävien backlogia ja kuvaa tuotetta asiakkaan käyttämin termein. Product ownerin tehtävä ei ole määritellä teknologisia ratkaisuja joilla asiakkaan arvo maksimoidaan, vaan keskittyä kommunikoimaan asiakkaan kanssa ja tuomaan hänen kaipaamansa todelliset toimintaa ohjaavat muutokset lopullisene tuotteeseen.

Kehitystiimi

Kehitystiimi vastaa itse tuotteen toteutuksesta. Kehitystiimiin voi ohjelmistokehityksessä kuulua muitankin kuin ohjelmoijia.

Scrum master< ...

Agile • Ketterät menetelmät projektin­hallinnassa [1/3]

Ketterät menetelmät (Agile) ovat tulleet yhä suositummiksi projektinhallinnassa

Perinteisessä projektinhallinnassa projekti nähdään jonona tehtäviä, joissa siirrytään aina seuraavaan vaiheeseen edellisen vaiheen valmistuttua. Ketterän projektinhallinnan pääajatus on, että projektissa tuotetaan toimituskelpoista materiaalia jatkuvalla syötöllä.

Yleisiä ketterän projektinhallinnan muotoja ovat Scrum ja Kanban.

Parannuksia ja lisäyskiä tehdään pala kerrallaan, jotta projekti soljuu koko ajan eteenpäin, sen sijaan, että tähdättäisiin yhteen päätepisteeseen, jonka jälkeen projekti on finaalissa. Kuhunkin toteutettavaan palaseen kerätään kulloinkin tärkeimmät työt.

Ketterien menetelmien kiistattomana hyötynä on se, että isossakin projektissa tulee tuotettua nopeasti jonkinlaista lopputuotetta. Tällöin projektin häiriintyessä tai keskeytyessäkin on onnistuttu tuottamaan jotain arvokasta, sen sijaan että aika olisi valunut täysin hukkaan.

Dilbert Agile ketterät menetelmät projektinhallinnassa

Miksi termi ”ketterä”?

Ketterän kehittämisen arvoihin kuuluu, että yksilöiden välinen kanssakäyminen laitetaan prosessien ja työkalu…