Webinaari: Whatsapp ja Omnikanavaisuus asiakas­kohtaamisen tulevaisuus

 

Webinaari: Whatsapp ja Omnikanavaisuus asiakaskohtaamisen tulevaisuus

Onko asiakkaan kohtaaminen muodostunut ongelmaksi? Etsitkö uusia keinoja parantaa asiakastyytyväisyyttä ja tehostaa sekä parantaa asiakaspalvelijoiden tekemistä? Vastaus on yksinkertainen – Freshdesk.

Osallistu ilmaiseen webinaariin, niin opit kuinka teet potentiaalisista asiakkaista varsinaisia asiakkaita ja pidät nykyiset asiakkaat tyytyväisenä. Samalla saat myös hyvin motivoitua asiakaspalvelijoitasi ja kaikki hyötyvät.

Ilmoittaudu webinaariin

Nyt ei siis kannata missata mahdollisuutta osallistua koulutukseen, jonka jälkeen ymmärrät, kuinka tarjota parempaa palvelua prospekteille ja sen avulla voittaa heidät puolellesi. Myös vanhojen asiakkaiden asiakaspito paranee, kun hekin saavat yhä parempaa palvelua.

Webinaari sopii kaikille yrittäjille ja yrittäjähenkisille. Webinaarin järjestää Digitoimisto SEOSEON ja puhujana toimii Joonas Jukkara. Hän perehdyttää osallistujia omnikanavaisuuteen ja sen hyötyihin sekä Freshworksin tarjoamiin mahdollisuuksiin hyödyntää Omniroute -järjestelmää.

Webinaarin aikana pureudutaan mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Miksi omnikanavaisuus on asiakaskohtaamisen tulevaisuus?
  • Miten parantaa asiakaskokemusta omnikanavaisen asiakaspalvelun avulla?
  • Miten mahdollistaa omnikanavaisuus yrityksessänne?

Miksi kannattaa osallistua?

Tokihan jokainen on huomannut, kuinka perinteiset kanavat, kuten puhelin ovat saaneet rinnalleen uusia kanavia, joita pitkin asiakkaat tykkäävät olla yhteydessä. Sähköposti aina suosittu ja siihen on rinnalle tullut vielä sosiaaliset mediat ja chatit.

Miten asiakkaita sitten pitäisi palvella? Peukalosääntö on se, että ole läsnä siellä missä olet. Mikäli yrityksellä on FB-tili, niin asiakkaat odottavat saavansa pikaisen vastauksen Messenger -viestiisä. Toinen taas kirjoittaa Instagramissa jaetun kuvan alle kysymyksen ja odottaa saavansa siihen myös vastauksen. Suomalaisille Whatsapp on kuitenkin yksi pienimmän kynnyksen omaavista kanavista, siellä kannattaa olla paikalla. Freshdeskin avulla viestit tulevat samaan osoitteeseen ja niihin voidaan valita automaattisesti asiakaspalvelija, kenellä on helpoin tilanne vastata nopeasti.

Useiden kanavien järkevä organisointi ja ylläpito onkin monille se akilleenkantapää. Ota osaa koulutukseen ja opi kuinka otat omnikanavaisuuden haltuun sujuvasti.

Koulutus alkaa 12.9.2019, klo 14:00, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@seoseon.com tai info@projektinhallinta.info, tai suoraan alla olevan painikkeen kautta.

Ilmoittaudu webinaariin

Mikäli kysymyksiä heräsi jo tässä vaiheessa, niin kumpaan tahansa ylläolevista osoitteista voi laittaa mailia.

freshdesk iconi

Monday.com uudet ominaisuudet 2019 [osa 1]

Mondaycom projektinhallinta uudet ominaisuudet

Monday.com on taas julkaissut mahtavia lisäominaisuuksia!

Joko olet tutustunut mondayhin? Mikäli vastaus on ”et vielä”, niin ei huolta, monday.comin saat ilmaiseksi koekäyttöön pariksi viikoksi.

Postaus sopii toki yhtä lailla kokeneille mondayn käyttäjille, koska uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti lisää ja aina ei välttämättä edes kaikkea huomaakaan. Jatka siis lukemista, niin saat tietää mitä uusia ominaisuuksia on hiljattain ilmestynyt ja kuinka teet projektien hallitsemisesta vielä entistäkin jouhevampaa.

SEOSEON digitoimisto on monday.comin virallinen Suomen partneri ja tiedotamme teille jatkossakin monday.comin kuulumisia Projektinhallinta.info blogissa.

monday.com working done


1. Tietoturva ja tunnistautuminen

Alkuun on syytä mainita tietoturva. Tietoturvaan liittyvät asiat otetaan huomioon yhä paremmin, mutta paljon on puhetta siitä, kuinka käyttäjä on lopulta aina se heikoin lenkki.

Nyt kaikkiin Monday-tileihin on saatavilla kaksiosainen tunnistautuminen (ennen se oli vain Enterprise-versiossa). Kaksiosaisessa tunnistautumisessa kännykään tulee varmistuskoodi, jota käyttämällä pääsee kirjautumaan sisään monday.com -tilille. Eli enää pelkkä salasana ei riitä, jos yrittää kirjautua uudelta laitteelta, vaan tarvitsee myös tekstiviestinä tulleen vahvistuskoodin.

monday kaksiosainen tunnistautuminen
Kaksiosainen tunnistautuminen tuo lisäturvaa

monday.com sertifikaatit ja turvallisuus

Tietoturva on monday.comilla maksimoitu ja se läpäisee jokaisen organisaation tiukimmatkin vaatimukset.

Ota turvallisempi työkalu käyttöön heti!

Monday.com

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!


2. Automaatiot

Automaatiot ovat uutena ominaisuutena otettu innolla vastaan ja niiden avulla on projektin workflown suunnittelu saatu tehtyä todella helpoksi. Automaatiot eli säännöt, mitä tapahtuu, kun…

monday.com gif visuaalisuus

Mondaylla voit nyt luoda automaatioita, joissa esimerkiksi statuksen muuttuessa pulssi siirtyy uuteen ryhmään (group of pulses). Kuten esimerkiksi suunnittelusta toteutukseen (katso kuva). Automaatioita on paljon erilaisia ja niiden avulla voi vaikka statuksen muuttumisen yhteydessä lähettää automatisoidun viestin kollegalle, jotta hän osaa ryhtyä toimeen.

monday automaatiot
Helpota projektienhallintaa uusilla automaatioilla

Kannattaa tutustua automaatioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin paremmin, koska niiden avulla mondayn käyttäminen ja projektinhallinta on vieläkin sujuvampaa ja monipuolisempaa.

Kaikki automaatiotkin on toteutettu monday.comille tyypilliseen tapaan visuaalisina ja intuitiivisina. Projektinhallintaa helpottavien automaatioiden ja sääntöjen luomiseen ei tarvita käyttäjältä mitään erityisosaamista.

Kokeile automaatioita itse!

Monday.com

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!


3. Dashboard – uusi visuaalinen tapa laatia raportteja

Dashboardit ovat myös toivottu ja odotettu uutuus. Dashboardiin voi kerätä useasta eri boardista tietoja, jossa ne näkee helposti yhdellä vilkaisulla. Dashboardiin voi koota myös esimerkiksi tietyn käyttäjän projektit, joten on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä, että missä mennään. Dashboardi on siis eräänlainen ”kojelauta” johon voi koota haluamiaan tietoja.

Dashboard tekee raportoinnista helppoa
Kokoa eri boardien tärkeimmät tiedot dashboardiin ja näet yhdellä vilkaisulla missä mennään!

Mikäli aikaisemmin käytit paljon aikaa erilaisten raporttien laatimiseen, niin nyt homma hoituu muutamalla klikkauksella. Maksimoi siis tehokkuus ja ota hyöty irti mondayn uudesta raportointiin soveltuvasta dashboard-ominaisuudesta.

Helppo, helpompi, dashboard. Testaa heti!

Monday.com

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!


done

Lisää ominaisuuksia on tulossa ja julkaisemme niiden esittelyt aivan lähiviikkoina!


Voimmeko auttaa?

Onko sinulla kysyttävää monday.com työkalusta tai yleisesti projektinhallinnasta?

Tuntuuko siltä, että tiimisi kaipaisi monday.com käyttökoulutusta?

Haluatteko ammattilaisen rakentamaan teille räätälöidyt projektipohjat automaatioilla?

Ota yhteyttä:

monday.com uudistuu

Projektinhallintatyökalu monday.com uudistuu!

monday.com uudistuu

monday.com uusi sivupalkki

Projektinhallintatyökalu monday.comiin on tullut uusia ominaisuuksia vuoden 2018 aikana erittäin kattavasti.

Työkalu alkaa olemaan koko maailman mittakaavassa paras projektinhallintatyökalu, mikä on räätälöitävissä aivan kaikkiin tarpeisiin. Kysy meiltä apua ja näytämme miten!

Suuria uudistuksia on myös luvassa vuodelle 2019, kun uusi widgets sivupalkki tulee kaikkien saataville.

← Vasemmalla näet kuvan sivupalkista, minkä tarkoitus on yksinkertaisesti nopeuttaa ja helpottaa navigointia työkalun sisällä.

Sivupalkki on vasta monday addictien kaytössä ja tietysti meillä monday.comin partnereilla testissä, mutta sinullakin on mahdollisuus saada uudet ominaisuudet käyttöösi ennen muita!

Haluatko uudet monday.com ominaisuudet käyttösi ja vaikuttaa niiden kehitykseen? Kyllä, tämä onnistuu!

Toimi näin:

  1. Aloita monday.com tutustumisjakso
  2. Ota meihin yhteyttä (info@projektinhallinta.info)
  3. Kerro meille, mitä ominaisuutta kaipaat
  4. Aktivoimme toivomastasi ominaisuudesta kehitteillä olevan version monday.com tilillesi
  5. Anna palautetta uusista ominaisuuksista

Tehokasta uutta vuotta 2019 toivottaa Suomen monday.com partnerit!

Aloita monday.com tutustumisjakso

Monday

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!

Kanban • Ketterät menetelmät projektinhallinnassa [3/3]

Kanban on Scrumin ohella toinen usein käytetty ketterän kehittämisen metodi

Kanban lienee useimmille tuttu Kanban taulunäkymästä, jossa tehtävät siirrellään vasemmalta oikealle läpi eri vaiheiden.

Kanban monday

Kuten Scrummissakin, myös Kanban metodologiassa pyritään mahdollistamaan tiivis tiimin keskinäinen yhteistyö ja tuotoksien jatkuva tuotanto. Näiden lähestymistapojen merkittävimmät erot ovat roolituksessa ja suhtautumisessa projektin aikaisiin muutoksiin.

Kanbanissa tiimi ei seuraa tiettyjä ennalta määritettyjä rooleja. Kanbanin osalta kehitystyö ei ole jaettu sprintteihin vaan työskentely on jatkuvaa. Tämä mahdollistaa muutokset milloin tahansa projektin aikana, eikä ainoastaan kehityssprinttien välillä. Kanban soveltuukin hyvin projekteihin joissa tehtävien prioriteetti ja luonne muuttuu nopeasti.

Jatkuvassa muutoksessa elävätiimi tarvitsee kuitenkin rajoja. Kanbanissa rajat on aseteltu niin kutsutuilla WIP limiiteillä, jotka estävät siirtämästä uusia tehtäviä seuraavaan työvaiheeseen, mikäli tässä työvaiheessa on jo entisestään liikaa tehtäviä. Tällöin edelliset työtehtävät pitää suorittaa seuraavaan vaiheeseen asti, ennen kuin uusia tehtäviä voidaan siirtää eteenpäin. Tästä vaiheistuksesta näkyy hyvin Kanbanin historiallinen tausta.

Nykyisin monesti myös ohjelmistoprojekteissa käytetyn metodologian lähtökohta on Japanissa tuotannon ohjauksessa. Just-in-time perusteisessa tuotannossa Kanbanilla avulla pyrittiin varmistamaan, että välituotteiden invetaario ei pääse kasautumaan ja tietty tuotantovaihe ei muodostu pullonkaulaksi ja samalla varmistuttiin siitä, että lopullisia toimitettavia tuotteita lähtee asiakkaille järkevillä toimitusajoilla.

Katso suosittelemamme projektinhallitatyökalut >>


Lue myös:

Osa 1: Agile – Ketterät menetelmät projektinhallinnassa

Ketterät menetelmät (Agile) ovat tulleet yhä suositummiksi projektinhallinnassa.

Osa 2: Scrum on ketterän projektijohtamisen muoto

Scrum on yksi ketterän projektinjohtamisen muoto. Sen pääpiirteisiin kuuluvat määrämittaiset kehitysjakso joita kutsutaan sprinteiksi.


Kokeile nyt ketterää työkalua projektinhallintaan ilmaiseksi

Monday

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!

Scrum • Ketterät menetelmät projektinhallinnassa [2/3]

Scrum on yksi ketterän projektinjohtamisen muoto

Scrumin pääpiirteisiin kuuluvat määrämittaiset kehitysjakso joita kutsutaan sprinteiksi. Sprintit ovat eräänlaisia miniprojekteja, joiden aikana päätetään suorittaa tietyt ennalta määrätyt tehtävät.

Useimmiten sprintit kestävät alle 30 päivää. Yleisin sprintin kesto on kaksi viikkoa. Sprinttien sisällä käydään päivittäisi 15 minuutin palavereja, joiden aikana tiimin sisällä käydään läpi tapahtunut kehitys ja uudelleen organisoidaan työtä jos tarpeen.  Scrum on suunniteltu erityisesti pienten (3-9 henkilön) ohjelmistokehitystiimien käyttöön.

Scrum ketterä projektijohtamisen muoto Monday board

Scrum roolitus

Product owner

Product owner on tiimissä asiakkaan ääni ja hänen vastuullaan on maksimoida tiimin tuoma arvo asiakkaalle. Product owner ylläpitää ja priorisoi tehtävien backlogia ja kuvaa tuotetta asiakkaan käyttämin termein. Product ownerin tehtävä ei ole määritellä teknologisia ratkaisuja joilla asiakkaan arvo maksimoidaan, vaan keskittyä kommunikoimaan asiakkaan kanssa ja tuomaan hänen kaipaamansa todelliset toimintaa ohjaavat muutokset lopullisene tuotteeseen.

Kehitystiimi

Kehitystiimi vastaa itse tuotteen toteutuksesta. Kehitystiimiin voi ohjelmistokehityksessä kuulua muitankin kuin ohjelmoijia.

Scrum master

Scrum masterin tärkein tehtävä on suoda kehitystiimille työrauha. Scurm masterin kontolla on järjestää tiimin tapaamiset, auttaa Product owneria backlogin kanssa, coachata ja pitää yllä itsejärjestyvän tiimin ilmapiiriä.

Backlog

Backlog sisältää tehtävät (user stories, use cases) joita käytetään uusien ominaisuuksien, bugikorjausten jne. määrittelyssä. Backlogissa kohtaavat product ownerin määrittelemä liiketoiminnallinen arvo ja kehitystiimin määrittelemä haaste kyseisen arvon saavuttamiseksi.

Sprint backlog

Spriting backlogiin merkitään kunkin sprinttijakson aikana suoritettavat tehtävät. Näitä tehtäviä ei koskaan ylemmältä taholta määritellä jokin tehtäväksi vaan itseorganisoituva tiimi poimii itselleen omat tehtävänsä yksilöllisten taitojen mukaan.

Katso parhaat työkalut ketterään projektinhallintaan >>


Lue myös:

Osa 1: Agile – Ketterät menetelmät projektinhallinnassa

Ketterät menetelmät (Agile) ovat tulleet yhä suositummiksi projektinhallinnassa.

Osa 3: Kanban on yleinen ketterän kehittämisen metodi

Kanban lienee useimmille tuttu Kanban taulunäkymästä. Näkymässä tehtäviä siirrellään vasemmalta oikealle eri vaiheiden läpi.


Kokeile nyt ketterää työkalua projektinhallintaan ilmaiseksi

Monday

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!

Agile • Ketterät menetelmät projektinhallinnassa [1/3]

Ketterät menetelmät (Agile) ovat tulleet yhä suositummiksi projektinhallinnassa

Perinteisessä projektinhallinnassa projekti nähdään jonona tehtäviä, joissa siirrytään aina seuraavaan vaiheeseen edellisen vaiheen valmistuttua. Ketterän projektinhallinnan pääajatus on, että projektissa tuotetaan toimituskelpoista materiaalia jatkuvalla syötöllä.

Yleisiä ketterän projektinhallinnan muotoja ovat Scrum ja Kanban.

Parannuksia ja lisäyskiä tehdään pala kerrallaan, jotta projekti soljuu koko ajan eteenpäin, sen sijaan, että tähdättäisiin yhteen päätepisteeseen, jonka jälkeen projekti on finaalissa. Kuhunkin toteutettavaan palaseen kerätään kulloinkin tärkeimmät työt.

Ketterien menetelmien kiistattomana hyötynä on se, että isossakin projektissa tulee tuotettua nopeasti jonkinlaista lopputuotetta. Tällöin projektin häiriintyessä tai keskeytyessäkin on onnistuttu tuottamaan jotain arvokasta, sen sijaan että aika olisi valunut täysin hukkaan.

Dilbert Agile ketterät menetelmät projektinhallinnassa

Miksi termi ”ketterä”?

Ketterän kehittämisen arvoihin kuuluu, että yksilöiden välinen kanssakäyminen laitetaan prosessien ja työkalujen yläpuolelle, toimivaa tuotetta arvostetaan enemmän kuin viimeiseen asti hiottua dokumentaatiota, asiakkaan kanssa tehtävää yhteistyötä arvostetaan yli sopimusvääntöjen ja muutoksiin pyritään vastaamaan vaikka se vaatisi alkuperäisen suunnitelman muuttamista.

Ketterä projekti ylittää yllättävät esteet, sen sijaan että painaisi vain näitä päin. Esimerkiksi ketterässä ohjelmistokehityksessä ainoa merkki onnistumisesta on julkaistu toimiva ohjelmisto tai sen osa.

Ketteryys sopii kaikille

Ketterä projektinhallinta nojaa asioiden priorisointiin ja turhan työn kitkemiseen. Vaikka Agile nähdään usein ohjelmistotalojen touhuna, sitä voi – ja kannattaa käyttää – lähestymistapana mihin tahansa projektin tai tiimin hallintaan kun halutaan tuottaa asiakkaalle maksimaalista hyötyä.

Katso parhaat projektinhallintatyökalut >>


Lue myös:

Osa 2: Scrum on ketterän projektijohtamisen muoto

Scrum on yksi ketterän projektinjohtamisen muoto. Sen pääpiirteisiin kuuluvat määrämittaiset kehitysjakso joita kutsutaan sprinteiksi.

Osa 3: Kanban on yleinen ketterän kehittämisen metodi

Kanban lienee useimmille tuttu Kanban taulunäkymästä. Näkymässä tehtäviä siirrellään vasemmalta oikealle eri vaiheiden läpi.


Kokeile nyt ketterää työkalua projektinhallintaan ilmaiseksi

Monday

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!

Video: Projektin johtaminen jouhevaksi monday.com webinaari

Videolla näette kokonaisuudessaan 14.2.2018 pidetyn webinaarin.

monday.com alennuskoodi: 5SUOMI saat 5% lisäalennuksen listahinnoista!

Jätä kysymykset alla olevaan kommenttikenttään tai sähköpostilla – me vastaamme!

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!


Webinaarin pitäjä

SEOSEON Joonas Jukkara

JOONAS JUKKARA

SEOSEON LTD

joonas.jukkara@seoseon.com

Katso Joonaksen LinkedIn profiili tästä


Olemme monday.com:n sertifioitu kumppani Suomessa

Monday partner Suomi

Lue lisää monday.com työkalusta Projektinhallinta.info etusivulta

Kokeile monday.comia ilmaiseksi!