Webinaari: Whatsapp ja Omnikanavaisuus asiakaskohtaamisen tulevaisuus

Onko asiakkaan kohtaaminen muodostunut ongelmaksi? Etsitkö uusia keinoja parantaa asiakastyytyväisyyttä ja tehostaa sekä parantaa asiakaspalvelijoiden tekemistä? Vastaus on yksinkertainen – Freshdesk.

Osallistu ilmaiseen webinaariin, niin opit kuinka teet potentiaalisista asiakkaista varsinaisia asiakkaita ja pidät nykyiset asiakkaat tyytyväisenä. Samalla saat myös hyvin motivoitua asiakaspalvelijoitasi ja kaikki hyötyvät.

Nyt ei siis kannata missata mahdollisuutta osallistua koulutukseen, jonka jälkeen ymmärrät, kuinka tarjota parempaa palvelua prospekteille ja sen avulla voittaa heidät puolellesi. Myös vanhojen asiakkaiden asiakaspito paranee, kun hekin saavat yhä parempaa palvelua.

Webinaari sopii kaikille yrittäjille ja yrittäjähenkisille. Webinaarin järjestää Digitoimisto SEOSEON ja puhujana toimii Joonas Jukkara. Hän perehdyttää osallistujia omnikanavaisuuteen ja sen hyötyihin sekä Freshworksin tarjoamiin mahdollisuuksiin hyödyntää Omniroute -järjestelmää.

Webinaarin aikana pureudutaan mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Miksi omnikanavaisuus on asiakaskohtaamisen tulevaisuus?
  • Miten parantaa asiakaskokemusta omnikanavaisen asiakaspalvelun avulla?
  • Miten mahdollistaa omnikanavaisuus yrityksessänne?

Miksi kannattaa osallistua?

Tokihan jokainen on huomannut, kuinka perinteiset kanavat, kuten puhelin ovat saaneet rinnalleen uusia kanavia, joita pitkin asiakkaat tykkäävät olla yhteydessä. Sähköposti aina suosittu ja siihen on rinnalle tullut vielä sosiaaliset mediat ja chatit.

Miten asiakkaita sitten pitäisi palvella? Peukalosääntö on se, että ole läsnä siellä missä olet. Mikäli yrityksellä on FB-tili, niin asiakkaat odottavat saavansa pikaisen vastauksen Messenger -viestiisä. Toinen taas kirjoittaa Instagramissa jaetun kuvan alle kysymyksen ja odottaa saavansa siihen myös vastauksen. Suomalaisille Whatsapp on kuitenkin yksi pienimmän kynnyksen omaavista kanavista, siellä kannattaa olla paikalla. Freshdeskin avulla viestit tulevat samaan osoitteeseen ja niihin voidaan valita automaattisesti asiakaspalvelija, kenellä on helpoin tilanne vastata nopeasti.

Useiden kanavien järkevä organisointi ja ylläpito onkin monille se akilleenkantapää. Ota osaa koulutukseen ja opi kuinka otat omnikanavaisuuden haltuun sujuvasti.

Koulutus alkaa 12.9.2019, klo 14:00, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@seoseon.com tai info@projektinhallinta.info, tai suoraan alla olevan painikkeen kautta.

Mikäli kysymyksiä heräsi jo tässä vaiheessa, niin kumpaan tahansa ylläolevista osoitteista voi laittaa mailia.

freshdesk iconi