Cleverday

Haluaisitko selkeyttää tuntuvasti työohjeistusta, vähentää virheitä ja helpottaa uuden henkilökunnan kouluttamista? Siihen on nyt ratkaisu: Cleverday – mobiilisovellus, jolla luot, jaat ja kommentoit työohjeita mutkattomasti eturintaman työntekijöiden ja työnjohdon välillä!

SEOSEON Digitoimisto on Cleverdayn osakasomistaja ja toimii heidän pääyhteistyökumppaninaan markkinoinnissa hakukoneoptimoinnin, verkkosivustokehityksen, sosiaalisen median ja muiden digitaalisten markkinointikanavien kautta.

Mikä Cleverday-sovellus on?

Cleverday on Androidissa ja iOS:llä toimiva työohjeistusalusta, jonka tarkoituksena on helpottaa yrityksien työnkulkua. Sen avulla voit luoda ja jakaa monivaiheisia, mutta kuitenkin todella helposti luettavia työohjeita käyttäen tekstiä, äänitallenteita, valokuvia ja videokuvaa.

Cleverdayn etuna on suora kommunikaatiolinkki työohjeiden luojan ja työntekijän välillä, joka auttaa jatkuvasti parantamaan työohjeita käytäntöön sopivammaksi. Miksi suora kommunikaatiolinkki on tärkeää? Siksi, että toimiston ulkopuolella eturintamassa toimivan työntekijän arki voi poiketa hyvinkin paljon siitä, miten työnjohto ja toimiston puolella työskentelevä henkilökunta olettaa asioiden toimivan.

Kentällä työtä tekevät osaavat ensikäden kokemuksesta antaa kehittävää palautetta siitä, miten työohjeita voisi parantaa ja nämä päivitykset voidaan tehdä reaaliajassa suoraan sovellukseen päivittämällä olemassa olevien työohjeiden sisältöä. Tämä nopeuttaa yrityksen sisäistä byrokratiaa, joka säästää ajan lisäksi myös rahaa ja parantaa työtyytyväisyyttä.

Cleverdayn edut pähkinänkuoressa

  • Yhdistät eturintaman henkilöstön paremmin työnjohdon kanssa
  • Selkeät työohjeet vähentävät virheitä työtehtävissä
  • Pidät aikarajat paremmin hallussa
  • Helpotat uusien työntekijöiden kouluttamista
  • Parannat työn tuottavuutta

Kaikki nämä asiat parantavat suoraan tyytyväisyyttä asiakkaiden, työntekijöiden ja työnjohdon välillä. Clevedayhin on myös saatavilla lisää eri tilaustasoihin perustuvia ominaisuuksia, joihin lukeutuvat mm. suurempi valikoima työkaluja työohjeiden luomiseen ja datan analysointiin.

Miksi Cleverdayn kaltainen sovellus on hyvä yrityskäyttöön?

Maailmanlaajuisesti pelkästään kahdeksalla ammattialalla jopa 2,7 miljardia ihmistä tekee työtä ulkona ja poissa toimistoympäristöstä. Näihin lukeutuvat maatalous, koulutusala, logistiikka, terveydenhuolto, myyntityöt, majoitusala, tuotantolinjat ja rakentaminen. Uusien digitaalisten ratkaisujen integrointi näillä aloilla on tavanomaisesti ollut hankalaa organisaationlaajuisesti.

Tämän vuoksi monet yritykset investoivat ennätysmäärissä uusiin työtehokkuutta parantaviin mobiiliteknologiaratkaisuihin, sillä niiden käyttöönotto ei vaadi valtavia järjestelmämuutoksia. Näitä ratkaisuja on ollut yleisessä käytössä jo jonkin aikaa sähköisistä kulkukorteista ja älysormuksista lähtien. Cleverdayn kehittäjien silmissä iso ongelma on kuitenkin edelleen helposti saatavilla olevan työohjeistuksien ja dokumentaation puute.

Cleverday on ratkaisu moneen pulmaan tässä suhteessa, sillä lähes kaikilla työssäkävijöillä on tänä päivänä älypuhelin, johon voi ladata mobiilisovelluksia. Sovelluksen asennus käy siis käden käänteessä ilman suurempia mullistuksia organisaation toiminnassa, se kulkee aina mukana ja sen käytön opettelu sujuu helposti kaikenikäisiltä työntekijöiltä tietoteknisestä osaamisesta huolimatta.

Cleverdayn takana on suomalainen start-up, Wibe Academy

Wibe Academy sai alkunsa vuonna 2014, kun yrityksen perustajat saivat inspiraation kehittää mobiilikäyttöistä teknologiaa verkko-opiskeluun. Heidän ensimmäiset tuotteensa saivatkin hyvän vastaanoton, mutta ajan myötä he alkoivat kasvavissa määrin saamaan tiedusteluja, jos he voisivat kehittää mobiilietäohjaukseen soveltuvia toimintaohjetyökaluja.

Tuloksena syntyi Cleverday Oy ja heidän lippulaivasovelluksensa Cleverday, jonka avulla he ovat ottaneet tavoitteekseen parantaa kaiken kokoisten yritysten työn tuottavuutta ympäri maailmaa.

Lataa Cleverday käyttöösi ilmaiseksi!

Tutustu Cleverdayhin osoitteessa Cleverday.com ja lataa sovellus ilmaiseksi käyttöösi Play- tai Apple-storesta! Ilmaisversio sallii kahden työohjeen tekemisen ja jakamisen kymmenen yhteyshenkilön kesken.

Jos koet Cleverdayn hyödylliseksi, voit helposti korottaa tilauksen Pro-tasolle, joka antaa laajennetut oikeudet kommentointiin, ohjeidenluontityökaluihin ja asiakastukeen. Mikäli haluat kattaa koko organisaatiosi sen koosta huolimatta, voit tutustua myös Enterprise-pakettiin, joka poistaa kaikki rajoitukset!

Voit lukea lisää tilauspaketeista osoitteessa https://cleverday.com/fi/hinnasto/.

cleverday-logo