Mondaycom projektinhallinta uudet ominaisuudet

Monday.com on taas julkaissut mahtavia lisäominaisuuksia!

Joko olet tutustunut mondayhin? Mikäli vastaus on ”et vielä”, niin ei huolta, monday.comin saat ilmaiseksi koekäyttöön pariksi viikoksi.

Postaus sopii toki yhtä lailla kokeneille mondayn käyttäjille, koska uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti lisää ja aina ei välttämättä edes kaikkea huomaakaan. Jatka siis lukemista, niin saat tietää mitä uusia ominaisuuksia on hiljattain ilmestynyt ja kuinka teet projektien hallitsemisesta vielä entistäkin jouhevampaa.

SEOSEON digitoimisto on monday.comin virallinen Suomen partneri ja tiedotamme teille jatkossakin monday.comin kuulumisia Projektinhallinta.info blogissa.

monday.com working done

1. Tietoturva ja tunnistautuminen

Alkuun on syytä mainita tietoturva. Tietoturvaan liittyvät asiat otetaan huomioon yhä paremmin, mutta paljon on puhetta siitä, kuinka käyttäjä on lopulta aina se heikoin lenkki.

Nyt kaikkiin Monday-tileihin on saatavilla kaksiosainen tunnistautuminen (ennen se oli vain Enterprise-versiossa). Kaksiosaisessa tunnistautumisessa kännykään tulee varmistuskoodi, jota käyttämällä pääsee kirjautumaan sisään monday.com -tilille. Eli enää pelkkä salasana ei riitä, jos yrittää kirjautua uudelta laitteelta, vaan tarvitsee myös tekstiviestinä tulleen vahvistuskoodin.

monday kaksiosainen tunnistautuminen
Kaksiosainen tunnistautuminen tuo lisäturvaa
monday.com sertifikaatit ja turvallisuus

Tietoturva on monday.comilla maksimoitu ja se läpäisee jokaisen organisaation tiukimmatkin vaatimukset

monday.com logo gif

Ota turvallisempi työkalu käyttöön heti!

Aloita kokeilu

2. Automaatiot

Automaatiot ovat uutena ominaisuutena otettu innolla vastaan ja niiden avulla on projektin workflown suunnittelu saatu tehtyä todella helpoksi. Automaatiot eli säännöt, mitä tapahtuu, kun…

monday.com working done

Mondaylla voit nyt luoda automaatioita, joissa esimerkiksi statuksen muuttuessa pulssi siirtyy uuteen ryhmään (group of pulses). Kuten esimerkiksi suunnittelusta toteutukseen (katso kuva). Automaatioita on paljon erilaisia ja niiden avulla voi vaikka statuksen muuttumisen yhteydessä lähettää automatisoidun viestin kollegalle, jotta hän osaa ryhtyä toimeen.

monday automaatiot
Helpota projektienhallintaa uusilla automaatioilla

Kannattaa tutustua automaatioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin paremmin, koska niiden avulla mondayn käyttäminen ja projektinhallinta on vieläkin sujuvampaa ja monipuolisempaa.

Kaikki automaatiotkin on toteutettu monday.comille tyypilliseen tapaan visuaalisina ja intuitiivisina. Projektinhallintaa helpottavien automaatioiden ja sääntöjen luomiseen ei tarvita käyttäjältä mitään erityisosaamista.

Kokeile automaatioita itse!

monday.com logo

3. Dashboard – uusi visuaalinen tapa laatia raportteja

Dashboardit ovat myös toivottu ja odotettu uutuus. Dashboardiin voi kerätä useasta eri boardista tietoja, jossa ne näkee helposti yhdellä vilkaisulla. Dashboardiin voi koota myös esimerkiksi tietyn käyttäjän projektit, joten on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä, että missä mennään. Dashboardi on siis eräänlainen ”kojelauta” johon voi koota haluamiaan tietoja.

Dashboard tekee raportoinnista helppoa
Kokoa eri boardien tärkeimmät tiedot dashboardiin ja näet yhdellä vilkaisulla missä mennään!

Mikäli aikaisemmin käytit paljon aikaa erilaisten raporttien laatimiseen, niin nyt homma hoituu muutamalla klikkauksella. Maksimoi siis tehokkuus ja ota hyöty irti mondayn uudesta raportointiin soveltuvasta dashboard-ominaisuudesta.

monday.com logo gif

Helppo, helpompi, dashboard. Testaa heti!

Aloita kokeilu
done

Lisää ominaisuuksia on tulossa ja julkaisemme niiden esittelyt aivan lähiviikkoina!

Voimmeko auttaa?

Onko sinulla kysyttävää monday.com työkalusta tai yleisesti projektinhallinnasta?

Tuntuuko siltä, että tiimisi kaipaisi monday.com käyttökoulutusta?

Haluatteko ammattilaisen rakentamaan teille räätälöidyt projektipohjat automaatioilla?

Ota yhteyttä: