Monday.com yksinkertaisti CRM-järjestelmät yhdeksi visuaaliseksi työkaluksi

Seuraa liidejä ja hallitse projekteja samassa sovelluksessa. Lisää monday.comin CRM ominaisuuksista löydät Asiakkuudenhallinta (CRM) -sivultamme sekä SEOSEON Digitoimiston monday.com CRM template sivulta.

myyntiputki boardi monday.com
myyntiputki boardi monday.com

Seuraa tulevaisuudennäkymiä ja asiakkaitasi yksinkertaisena tehtävälistana

 • Hallitse projektejasi asiakasliidistä valmiin projektin jälkikäsittelyyn vaivatta
 • Yhdistä kaikki tieto ja yhteydenpito yhdessä paikassa
 • Nopeuta myyntiä täydellä näkyvyydellä
 • Järjestely-, kustomointi- ja suodatusominaisuudet antavat sinulle kyvyn muokata tiliäsi työtottumuksiesi mukaiseksi

Yksinkertaista yhteistöiden työnkulkua

 • Työkalun intuitiivinen ja visuaalinen käyttöliittymä tekee asiakkuudenhallinnasta helppoa
 • Asiakassuhteiden säilyttäminen parantuu nopean online-kommunikaation ansiosta
 • Paremmat asiakassuhteet parantavat myynnin edistymistä
 • Jaa asiakkaillesi tietoa ja dokumentointia yhdessä paikassa
 • Suunnittele ja muokkaa taulunäkymiä henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopiviksi
 • Jaa työtiloja asiakkaidesi kanssa yhteistyön ja luottamuksen parantamiseksi
Kutsu asiakas
monday.com logo gif

CRM-järjestelmä tarjoaa avaimet sujuvaan asiakkuudenhallintaan – Kokeile ilmaiseksi!

Aloita kokeilu

CRM-järjestelmä: Mikä se on ja miten se toimii?

Akronyymi CRM tulee englanninkielisestä termistä Customer Relationship Management, suomeksi käännettynä CRM tarkoittaa ”asiakkuudenhallintaa”. CRM-järjestelmät ovat yrityskäyttöön suunniteltuja ohjelmistoja, joita voidaan hyödyntää työtehokkuuden ja -mukavuuden parantamiseen.

Laadukas CRM-järjestelmä mahdollistaa projektien, myynnin, tietojen analysoinnin, asiakassuhteiden ylläpidon, tehtävien seurannan ja laskutuksen. Sen ydintarkoitus on nopeuttaa ja selkeyttää yrityksen tarjoamia palveluita, joka johtaa parantuneeseen myyntiin, pitkäaikaisempiin asiakassuhteisiin ja positiiviseen asiakaskokemukseen.

Tavoitteena on yhdistää mahdollisimman monta asiakkuudenhallinnan osa-aluetta yhden sovelluksen alle. CRM-järjestelmän yksi tärkeimpiä prioriteetteja on helppokäyttöisyys, ja syynä tähän on se, että ennen asiakkuudenhallinta hoidettiin useiden työkalujen avulla, joita ei pystynyt yhdistämään tai integroimaan toisiinsa järkevästi. Tämä tarkoitti, että aikaa hukkaantui paljon pelkästään eri kommunikointikanavien organisoimiseen ja seuraamiseen.

CRM-järjestelmien kehitys viime vuosikymmeninä

90-luku oli aikaa, jolloin CRM-järjestelmien kehitys alkoi kunnolla. Tuolloin kehitetyt yhteydenhallintasovellukset alkoivat yhdistyä myyntiin suunniteltuihin automatisointisovelluksiin. Niitä eturintamassa hyödyntänyt ala oli tietokantamarkkinointi, joka tarjosi yrityksille asiakastietoja markkinointitarkoituksiin. Näistä tiedoista alkoi kehittyä parametrejä asiakaskäyttäytymisen seuraamiseen, jolloin henkilökohtaista ja ryhmäkohtaista markkinointia oli helpompaa tehdä.

CRM-järjestelmän käyttö nykypäivänä

Vuosituhannen vaihteen jälkeen CRM-järjestelmät ovat kehittyneet kovaa vauhtia ja ne ovat nykyään hyvin yleisiä yrityskäytössä. Niitä ollaan alettu kehittämään ensisijaisesti pilvessä, joka on tehnyt yrittäjä-asiakas-suhteiden ylläpidosta todella helppoa ja sujuvaa, koska ne eivät välttämättä enää vaadi erillisten sovellusten asentamista molemmilta osapuolilta. Nykypäivänä niiden tärkeimpiä valtteja ovat kustomointimahdollisuudet, johon kattavimpia paketteja tarjoaa monday.com.

monday.com kannettavassa

CRM-järjestelmän ominaisuudet

Projektisuunnittelun ja liiketoiminnan visuaalinen, selkeä havainnollistaminen ovat avainominaisuuksia. Tasokas CRM-järjestelmä sisältää ainakin seuraavia ominaisuuksia: projektinhallintatyöajanhallinta ja -seuranta, asiakkuudenhallinta, internaalinen kommunikaatio, kalenteri- ja tehtävienjaon suunnittelu, työresurssienhallinta, markkinoinnin- ja liidienhallinta sekä laskutukset (ostot, matkat jne…).

Sovellus integroi kaikki nämä ominaisuudet yhteen helppolukuiseen käyttöliittymään, joka on jaettavissa asiakkaan ja työtiimien kesken. Laadukas CRM-järjestelmä on sijoitus, jota yksikään tehokkuuteen ja työnkulun seurantaan panostava yritys ei tule katumaan.

CRM-järjestelmän avulla automatisoit markkinoinnin ja kampanjat

CRM-järjestelmä tarjoaa uusia mahdollisuuksia yrityksen sisäisen, sekä ulkoisen viestinnän kehittämiseen, tietojen analysointiin ja projektien sujuvaan synkronointiin eri tiimien kesken. Markkinoinnin hallinta on myös mahdollista automatisoida, mikä säästää runsaasti manuaaliseen työhön kuluvaa aikaa.

monday.com logo gif

CRM-järjestelmä parantaa työnkulkua ja asiakaskontaktien ylläpitoa. Kokeile nyt ilmaiseksi!

Aloita kokeilu

Mitä CRM-järjestelmä voi tehdä parantaakseen sinun yrityksesi tuottavuutta?

Laadukas CRM-järjestelmä tulee parantamaan asiakassuhteiden luomista, ylläpitoa ja sen avulla voit visuaalisesti seurata yrityksesi edistymistä näillä saroilla.

Tämä johtaa luontevampaan ja paremmin kohdistettuun markkinointistrategiaan, ja saa enemmän tulosta jo olemassa olevista asiakassuhteista.

Monday yleisnäkymä läppärissä

Pilvipohjainen CRM-järjestelmä sisältää kaiken, mitä tarvitset asiakkuudenhallinnassa

Markkinoilta löytyvät pilvipohjaiset CRM-järjestelmät ovat hyvin yksinkertaisia käyttää, eivätkä ne vaadi käyttäjältään ollenkaan erityisosaamista tietotekniikasta. Kaikki tarvitsemasi tiedot asiakkaista ja projekteista ovat nähtävissä pelkällä nettiyhteydellä – sijainnistasi tai laitteestasi riippumatta.

Pilvipohjainen CRM-järjestelmä on turvallinen. Kaikki tieto pysyy tallessa luotettavalla alustalla, eivät ole nähtävissä ulkopuolisille ja ovat varmuuskopioituja. Pilvipalvelu tulee myös halvaksi, sillä niitä ei tarvitse luoda erikseen yrityskohtaiseksi, mutta ovat silti lähes tulkoon täysin kustomoitavissa käyttäjän tarpeisiin ja niiden käytön veloitus perustuu tilatulle suunnitelmalle.

Kun yritys kasvaa ja laajenee, niin tilaus voidaan päivittää sen tarpeiden mukaiseksi, eikä yrityksen tarvitse itse huolehtia järjestelmän päivittämisestä.

Monday.com toimii pilvessä

Monday.comin avulla voit järjestellä kaikki työprojektisi, olivat ne sitten liidejä, kontakteja, mahdollisuuksia tai tehtäviä. Pidä tiimisi työtehtävien tasalla niin, että kaikki tietävät missä ja mihin mennään.

CRM näkymä

Solmi enemmän asiakaskontakteja

Monday.com auttaa hallinnoimaan tehokkaammin yrityksesi liidejä, asiakassuhteita, myyntisuunnitelmia ja tehtäviä niin, että voit keskittyä enemmän sopimuksien sinetöimiseen.

 • Helppo ja intuitiivinen työkalu asiakkuudenhallintaan, jota tiimisi haluaa käyttää.
 • Mukauta ominaisuuksia niin, että ne sopivat työnkulkuusi. Aloita valmiilla pohjalla ja muokkaa sitä työn edetessä tarpeidesi mukaan.
 • Näe nopealla vilkaisulla tehtävien tilanne. Värikkään ja selkeän näkymän ansiosta koordinoi asioita helposti tehätävälistassasi.

Nappaa asiakasliidejä suoraan kotisivuiltasi

Kustomoi yhteydenottolomakettasi, lisää haluamiasi kysymyksiä ja upota se kotisivuillesi saadaksesi helppoja liidejä. Kaikki yhteydenotot kerätään suoraan tehtävätaululle.

yhteydenottolomake
tallenna keskustelut

Tallenna yhteyksiesi tiedot ja toiminta

Tallenna soitot, sähköpostit ja tapaamiset asiakkaittesi kanssa niin, että ne löytyvät helposti tarvittaessa.

Hallitse myynnin aikajanoja Kanban-näkymässä

Kanban-näkymän avulla tiedät nopealla vilkaisulla, mitä tehdä seuraavaksi.

kanban
deadlinet

Pysy kärryillä aikarajoista, äläkä koskaan tipu kyydistä

Näe vilkaisulla, mitä tehdä seuraavaksi. Huomaa heti, mitkä tehtävä ovat suoritettava tänään, mitkä huomenna ja mitkä ovat jäljessä.

Soita asiakkaillesi heille parhaaseen aikaan

Paikallinen aika -sarakkeemme näyttää, onko asiakkaasi kotimaassa yö vai päivä.

paikallinen aika
seuraa edistymistäsi

Mittaa menestyksesi

Valitse paras näkymä myyntisi seuraamiselle. Näet, että missä tilanteessa kukin projekti on, kuinka monta sopimusta myyntiedustajalla on tai mikä tahansa muut raportti, joka auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin.

monday.com logo gif

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Ei vaadi maksutietoja.

Aloita kokeilu