Webinaari:
monday.comin uutuudet 2022

ja mitä tulossa 2023

Aika: Perjantaina 27.1.2023 | Klo. 13:00-14:00

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Webinaarissa käydään läpi monday.comin uudet ominaisuudet ja päivitykset vuodelta 2022, kurkaten tähän tulevaan vuoteen 2023. Valitsimme huolellisesti ne tärkeimmät päivitykset, joista on hyötyä mahdollisimmat monelle.

Sisältö:

  • Webinaarin sisältö:

  • Uudet automaatiot jotka tehostaa työnkulkua

  • Integraatiot – yhdistä monday.com muiden sovellusten kanssa

  • Täysin uudet ominaisuudet

  • Uusimmat päivitykset oikeuksista, rooleista ja lupa-asetuksista

Puhuja: Digital Strategist Joonas Jukkara ja Account Manager Anni Ollikainen

monday.comin käyttäjät antavat mielellään palautetta työnhallintajärjestelmän parannukseen liittyen ja monday.comin kehitystiimit kuuntelevat palautteita tarkalla korvalla työskennellen kellon ympäri parantaakseen alustaansa.

Alustaan lisätään viikottain uusia ominaisuuksia ja päivityksiä jo olemassaoleviin ominaisuuksin. Olipa työnhallintaohjelmisto monday.com sinulle tuntematon tai jo käytössä oleva, saat webinaarista hyvät tiedot ja taidot kuinka uudet ominaisuudet helpottavat työn hallintaa. Arjen työnhallinnassa uusia ominaisuuksia ei välttämättä huomaa, tai niihin ei ole mahdollisuutta paneutua tarkemmin. Tässä webinaarissa saat tiedon uutuuksista yhdeltä istumalta.

monday.comin alustaa käytetään lukuisiin eri käyttötarkoituksiin eri aloilla. Muokattavuutensa avulla sadat tuhannet käyttäjät ovat löytäneet alustan avulla ratkaisun ongelmaansa.