L A D A T A A N

Projektinhallinta.info

monday.com ominaisuudet ja käyttötarkoitukset

Projektinhallintatyökalu monday.com tarjoaa laajalti edistyneitä ominaisuuksia. Niiden avulla kaiken kokoiset yritykset pystyvät ratkaisemaan projektinhallinan haasteet.
monday logo valkoinen
Partner ja logo

Olemme Suomen ainoa monday.com partneri

Ota yhteyttä ja varaa työkalun esittely tiimillesi.

Ajankohtaista:

monday.com etätyössä

Ajankohtaista:

Uusi Microsoft Teams <> monday.com integraatio

Valitse nyt aihealue ja lue lisää

monday.com logo gif

monday.com

monday.com projektinhallintatyökalu auttaa sinua hallitsemaan projektejasi ja tehtäviäsi helpolla visuaalisella tavalla. Olemme Suomen ainoa monday.com palveluiden tarjoaja. Lue lisää osoitteesta monday.com.

monday.com partner logo suomi

Projektin­hallinta.info

Projektinhallinta on sujuvaa parhaalla työkalulla. Parhaalla ohjelmistolla projektinhallinta sujuu jouhevammin. Autamme sinua löytämään parhaan työkalun - ilmaiseksi!

WorkOS

Verkkopohjainen SaaS -projektinhallintatyökalu monday.com on nyt ”työkäyttöjärjestelmä”, eli WorkOS. Monday 2.0 tulee julkaisemaan satoja uusia ominaisuuksia 2020 kuluessa. Lue mitä se sisältää nyt ja mitä on tulossa!

Etätyö

Tutustu monday.comin etätyö sivustoon. Lataa sopivat projektipohjat, lue parhaista käytännöistä ja ohjaa tiimisi tehokkaampaan etätyöskentelyyn.

Projektien johtaminen (e-book)

Lukemattomat yritykset koosta ja alasta riippumatta tuskailevat pitäessään modernin työelämän lankoja käsissään. Lue Digitaalinen projektien johtaminen ja hallinta oppaamme ja pidä langat käsissäsi.

Asiakkuuden­hallinta (CRM)

Tarjoa yhteistyökumppaneillesi täysi läpinäkyvyys asiakkuudenhallinnan avulla. Toimivalla työkalulla asiakkuudenhallinta (CRM) on helpompaa ja tuottavampaa.

Sisäinen viestintä

Sisäisestä viestinnästä puhuttaessa ei ole kysymys pelkästään tiedon jakamisesta työntekijöiden tai tiimin jäsenten välillä. Oikein hoidettu sisäinen viestintä motivoi kaikkia puhaltamaan yhteen hiileen organisaation tyypistä riippumatta.

Projekti­suunnitelma

Vaikka projektit vaihtelevat, niin projektisuunnitelman liikkeellepano on aina samanlaista. Hyvät suunitelmapohjat yhdessä työhön taipuvan työkalun kanssa helpottavat projektipäällikön duunia.

Työnohjaus ja -suunnittelu

Työnsuunnittelu kartoittaa projektin virallista etenemispolkua. Sen pitäisi selkeästi ilmaista vaaditut askeleet haluttuun lopputulokseen.

Työajan­hallinta

Tässä artikkelissa avaamme yritystyökalujen hyötyjä ajanhallinnassa ja tarjoamme vinkkejä tehokkaaseen työajanhallintaan työpaikalla.

Työvuoro­suunnittelu

Monday.com työkalun työvuorosuunnittelu-ominaisuuden avulla pidät yllä selkeää näkymää työntekijöiden läsnäolosta, työsuunnitelman toteutumisesta ja panostat samalla tehokkaaseen työnkulkuun.

Kanban

Kanban on Scrumin ohella toinen usein käytetty ketterän kehittämisen metodi. Kanban lienee useimmille tuttu Kanban taulunäkymästä, jossa tehtävät siirrellään vasemmalta oikealle läpi eri vaiheiden.

Agile

Ketterät menetelmät (Agile) ovat tulleet yhä suositummiksi projektinhallinnassa. Perinteisessä projektinhallinnassa projekti nähdään jonona tehtäviä, joissa siirrytään aina seuraavaan vaiheeseen edellisen vaiheen valmistuttua.

Scrum

Scrumin pääpiirteisiin kuuluvat määrämittaiset kehitysjakso joita kutsutaan sprinteiksi. Sprintit ovat eräänlaisia miniprojekteja, joiden aikana päätetään suorittaa tietyt ennalta määrätyt tehtävät.

Projektin­hallinta­työkalu

Säästä kallista työaikaa toimivan projektinhallintatyökalun avulla. Monipuoliset ominaisuudet, läpinäkyvyys tiimen kesken ja visuaalinen selkeys nostaa työnteon uudelle tasolle.

monday.com logo gif

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Ei vaadi maksutietoja.