TYÖVUORO­­SUUNNITTELU

monday.comin avulla työvuoro­suunnittelu on helppoa

monday.comin tarjoaman työvuorosuunnittelu-ominaisuuden avulla pidät yllä selkeää näkymää työntekijöiden läsnäolosta, työsuunnitelman toteutumisesta ja panostat samalla tehokkaaseen työnkulkuun. Tämä läpinäkyvä järjestelmä myös tarjoaa työntekijöille paremman kuvan toimeksiannoistaan ja antaa heille myös mahdollisuuden vaikuttaa aikatauluihinsa.

Nykypäivänä yrityksille on tärkeää tehdä kaikki yksinkertaisiltakin tuntuvat asiat tehokkaasti ja nopeiden kommunikointikanavien kautta. Tämä koskee myös työvuorosuunnittelua, jonka monet organisaatiot tekevät edelleen hyvin manuaalisesti sen sijaan, että työvuorojen suunnittelu olisi tehokkaasti integroitu projektinhallintaan. monday.com kattaa tämänkin osa-alueen kätevästi, tarjoten työkaluja työvuorosuunnittelun haasteisiin.

Tee työvuoro­suunnittelu monday.comin viikko-pohjalla

monday.com on nyt julkaissut helposti ymmärrettävän, kaikkien kesken jaettavan sekä päivitettävän viikottaisen työvuoro-pohjan, jonka avulla voidaan helposti pitää yllä kommunikaatiota ja seurata asioiden etenemistä. Tämä yksinkertainen pohja on kehitetty helpottamaan työvuorosuunnittelua, jotta sinun ei tarvitsisi alkaa työstämään aikataulua joka kerta nollasta. Se on helposti muokattavissa tarpeitasi varten, oli työviikkosi sitten millainen tahansa ja myös aikajaksot ovat muokattavissa sekä pystyt tekemään työvuorosuunnitelman niin monelle työntekijälle, kuin tarve vaatii.

SEOSEON Digitoimisto animated logo

Luo helposti toimiva työvuorolista monday.comin templatella!

Lue lisää valmiin työvuorolistapohjan hyödyistä SEOSEON Digitoimiston sivuilta ja ota template käyttöön ilmaiseksi.

Mitkä ovat pohjan edut työvuoro­suunnittelussa?​

1. Excel-exporttaus ja -importtaus:

Voit exportata tämän pohjan Exceliin yhdellä klikkauksella. Voit myös importata Excel-sheetin helposti boardiksi monday.comiin.

2. Seurantaluvat:

Työntekijöiden on myös helppoa seurata työvuorosuunnitelmaa pelkän lukijan oikeuksilla ilman, että kukaan voi tehdä muutoksia. Käyttäjille voi myös antaa luvan tehdä muutoksia tarvittaessa.

3. Helppo seurata:

Haluatko nähdä nopeasti, mihin vuoroihin kukin työntekijä on osoitettu? Ei hätää, helppokäyttöisen hakupalkki antaa sinun klikata työntekijää tai syöttää nimen ja näin löydät kaikki tarvitsemasi tiedot. Haluatko tietää, että kuka oli töissä millä ajanjaksolla? Voit suodattaa tiedot syöttämällä pelkästään halutun aikavälin.

4. Kustomoitavat kentät:

Voit muokata ”työntekijä #”-kenttiä kuvastamaan virkoja, jotka sinun tarvitsee täyttää. Tämän ansiosta näet nopeasti, että jokainen tarpeellinen tehtävä on täytetty. Pystyt myös tarkastelemaan eri aikajaksoja joka päivälle nähdäksesi, että mille ajoille tarvitset kenenkin osaamista.

5. monday.com kehittää jatkuvasti uusia integraatioita:

monday.com julkaisee tiheällä aikavälillä uusia pohjia ja erilaisten ohjelmien kanssa yhteen integroituja toimintoja, joiden ansiosta työvuorosuunnittelu on tulevaisuudessa entistä helpompaa!

monday.com logo gif

monday.com on jokaiselle organisaatiolle sopiva työkalu työvuoro­suunnitteluun

monday.com sisältää kaiken tarpeellisen, jota tarvitset työvuorojen suunnittelussa.

Yksinkertaista ja tehosta tiimityöskentelyä hahmottamalla projektin kulku

Jokaisen toimivan työryhmän tai organisaation pitää pystyä määrittelemään työnkulku järkevästi, jotta työvuorosuunnittelu ja tehtävien jako voidaan suorittaa sujuvasti. Suurin osa projektinhallintaohjelmista ovat ominaisuuksiltaan rajoittuneita ja vaativat käyttäjiltään paljon tietoa ohjelmasta ennen kuin sen käytöstä tulee tehokasta. Hyvin suunnitellun projektinhallintatyökalun käyttö on helppoa ja pystyy tarvittaessa mukautumaan käyttäjänsä toimintatapoihin, eikä päinvastoin.

Ole jatkuvasti ajan tasalla työvuorojen sekä projektin tilasta

Usein sinun tarvitsee vain nopeasti vilkaista, millä mallilla työvuorot ja tehtävien jako ovat ja tehdä sen perusteella päätöksiä asioiden jatkamisen optimoimiseksi.

Kun sovellus on pilvipohjainen, niin tehtävien laita on nopeasti tarkistettavissa siitä huolimatta, oletko toimistolla vai et. Kaikki on muokattavissa ja katsottavissa parilla näytön painalluksella mobiilissakin.

Pidä työntekijöiden tiimityöskentely tiiviinä jokaisessa vaiheessa

Työvuorosuunnittelussa on tärkeää, että muiden tarpeet ja ehdotukset on otettavissa helposti huomioon. Töiden eteenpäin vieminen on jokaisessa vaiheessa riippuvainen tiimisi jäsenistä. Sen takia on tärkeää työskennellä ympäristössä, jossa tietoa on helppoa jakaa jokaisessa työvaiheessa. Paras järjestelmä on sellainen, jossa työntekijöiden on helppoa kommunikoida reaaliajassa keskenään, kun he tarvitsevat toistensa apua.

Säästä aikaa olemalla selvillä puutteista ja riippuvuuksista aikajanaa käyttämällä

Jotta ymmärtäisimme asiat, joissa olemme jäljessä tai muista riippuvaisia, niin tämä on paras esittää visuaalisesti. Kun kaikki tehtävät ja projektit ovat kaikkien nähtävillä, niin tiimityöskentely on helpompaa prosessin jokaisessa vaiheessa ja se auttaa säästämään aikaa sekä luomaan sujuvan työnkulun.

Työnkulun visuaalinen seuraaminen auttaa työvuorosuunnittelussa, koska reaaliaikaisten, visuaalisten kaavioiden käyttö antaa selkeän näkymään työnsuunnittelun vajeista, riippuvuuksista ja heikkouksista. Näin pystyt parantamaan tiimin toimintaa puuttumalla ongelmatilanteisiin ja rakentamaan työvuorosuunnittelun vastaisuudessa tehokkaammin.

monday.com logo gif

Työvuoro­suunnittelu on menestyksen avaintekijä!

Ala nauttimaan menestyksestä monday.comin kanssa!

done