monday.com etätyöwebinaari

Etätöiden mahdollisuus globaalin pandemian aikana on polttava puheenaihe työelämässä. Yritykset sekä freelancerit yrittävät saada mahdollisimman paljon aikaiseksi etätöitä aikana, jolloin liikkumista ja työtekoa säädellään tuntuvasti. Monille tämä siirtymä saattaa kuitenkin olla täysin tuntematon konsepti, tai nykyiset etätyömuodot eivät välttämättä toimi niin tehokkaasti, kuin mitä toivoisi.

Näihin ongelmiin Mondayn Suomen partneri, digitoimisto SEOSEON, tarjoaa ratkaisuja 5.5.2020 klo. 10:00 – 11:00 järjestettävässä webinaarissaan. Seminaarissa paneudutaan yleisimpiin etätyöskentelyyn liittyviin kompastuskiviin, kuten sujuvaan tiedonjakoon, kommunikointiin ja työn seuraamiseen.

Työkaluna näiden ongelmien ratkaisemiseen käytetään Mondayn kehittämää Work OS:ää, joka on etätyöskentelyä varta vasten kehitetty digitaalinen työtila, jonka avulla yritykset ja työntekijät voivat tehokkaasti ohjata projekteja, jakaa tietoa ja kommunikoida. Webinaarin kesto on arviolta tunnin, ja sen aikana käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Etätyöskentely, Monday ja Work OS.
  • Work OS:n käyttö ja sen tavoitteet sekä toiminnot.
  • Webinaarien ja nettikonferenssien sujuva organisointi.
  • Kuinka Work OS voi auttaa IT-tukea sekä muiden ammattikuntien tukitiimejä.
  • Kuinka jakaa työkuorma tasaisesti etätyöskentelyssä sekä työnkulun valvonta.
  • Etätyöt ja tehokas kommunikointi.
  • Q&A: webinaariin osallistuvien kysymyksiä ja luennoitsijan vastauksia.

Webinaariin saavat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, eli tilaisuutta ei ole rajattu pelkästään yrittäjille, aliurakoitsijoille ja freelancereille. Ilmoittautumista ei myöskään kannata jättää välistä, jos jostain syystä tilaisuuteen ei pääse osallistumaan livenä, sillä siitä tullaan ottamaan myös livetallenne, joka lähetetään kaikille lomakkeella mukaan ilmoittautuneille. Tapahtuman katsominen tai kuuntelu jälkeenpäin onnistuu siis myös vaivatta!

Katso webinaarin tallenne >>

Projektinhallinta.infon Joonas Jukkara tarjoaa mielellään vastauksia lisätiedusteluihin tilaisuutta koskien.